گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

شوک مقامات ارشد اسرائیل از ترور شینزو آبه

مقامات ارشد رژیم صهیونیستی ضمن ابراز شوکه شدن و اندوه خود از ترور «شینزو آبه»، او را دوست واقعی تل‌آویو توصیف کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۱۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 09
کد خبر: ۱۴۱۶۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، مقامات ارشد رژیم صهیونیستی روز گذشته (جمعه) شوکه شدن و اندوه خود را از ترور «شینزو آبه» نخست‌وزیر پیشین ژاپن ابراز کرده و او را یک «دوست واقعی برای اسرائیل» توصیف کردند.

طبق گزارش پایگاه خبری «i ۲۴»، مقامات ارشد تل‌آویو از «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی و «یائیر لاپید» نخست‌وزیر پیشبرد امور کابینه، تا «بنیامین نتانیاهو» رهبر مخالفان و نخست‌وزیر پیشین رژیم شوک و اندوه خود را از ترور آبه اعلام و او را یک «دوست واقعی برای اسرائیل» خواندند که باعث توسعه روابط بین تل‌آویو و توکیو شده بود.

لاپید، نخست‌وزیر پیشبرد امور کابینه تل‌آویو در بیانیه‌ای که از دفترش منتشر شد، گفت: «آبه یکی از مهم‌ترین رهبران ژاپن مدرن و دوست واقعی اسرائیل بود که منجر به توسعه روابط بین اسرائیل و ژاپن شد».

هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی نیز به نوبه خود گفت که از «قتل فجیع» شینزو آبه، یکی از برجسته‌ترین رهبران ژاپن در دوران مدرن وحشت‌زده است. وی در ادامه خاطرنشان کرد: «زمانی که من در رأس مخالفان اسرائیل بودم، با او ملاقات کردم و عمیقاً از قدرت رهبری، احترام او به اسرائیل و بینشش به ما تحت تأثیر قرار گرفتم؛ من این واقعه [ترور]را اندوهی برای خانواده او و کل مردم ژاپن می‌دانم».

در همین راستا، بنیامین نتانیاهو در توییترش نوشت: «من و همسرم سارا به همراه شهروندان اسرائیل، در سوگ ترور غم‌انگیز رهبر بزرگ ژاپن و دوست فوق‌العاده اسرائیل، دوست عزیزمان شینزو آبه هستیم؛ من به آن دوستی عمیق‌مان افتخار می‌کنم».

پیش از این نیز، «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به این حادثه واکنش نشان داده و به همراه نخست‌وزیر موقت، ضمن تسلیت بابت این حادثه، آبه را «معمار روابط نوین ژاپن و اسرائیل» توصیف کرد.

روز گذشته (جمعه) «شینزو آبه» نخست‌وزیر پیشین ژاپن طی سخنرانی در یک مراسم، با استفاده از سلاح گرم دست‌ساز ترور شد و بر اثر شدت جراحات وارده جان باخت؛ این مسئله واکنش‌های گسترده‌ای در سطح جهان به دنبال داشت./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار